« Tillbaka till Startsidan

Omdömen från tidigare kunder

Här har vi samlat ett urval av omdömen vi fått från kunder.

star ratingstar ratingstar ratingstar ratingstar ratingAv Bo - 2010-06-23

Enkelt att spela in. Det var däremot inte helt enkelt att räkna ut hur jag skulle klippa bort det som spelats in när originalbandet var slut. Men även det löste sig efter en stunds grejande.

star ratingstar ratingstar ratingstar ratingstar ratingAv Sten - 2010-06-22

Enkel installation fungerar bra. Kul pryl.

star ratingstar ratingstar ratingstar ratingstar ratingAv Anders Fagerlund - 2010-06-22

Lätt att använda när man fattat vad alla termer betyder. Väntar med den mera avancerade redigeringen och kör med snabböverföring så länge.
Anders

star ratingstar ratingstar ratingstar ratingstar ratingAv Jörgen Persson - 2010-06-21

Bruksanvisningen hade gärna fått vara på svenska, annars motsvarar varan mina förväntningar. Den var klart priisvärd.

star ratingstar ratingstar ratingstar ratingstar ratingAv Lars T. Johansson - 2010-06-19

Gammal man gör så gott han kan! Å - det räckte - det funkade och det gick bra! Skulle, dock, ha uppskattat en svensk bruksanvisning. Men som helhet får den ändå högsta betyg!

star ratingstar ratingstar ratingstar ratingstar ratingAv Victor Gruia - 2010-06-18

Jag har redan börjat använda och är mycket nöjd med.

star ratingstar ratingstar ratingstar ratingstar ratingAv Ulf Skog - 2010-06-16

Fungerar perfekt. Många möjligheter att välja på både bild och ljud. Programvaran kräver lite kunskap för att få den mest optimala överföringen i förhållande till komprimering och den urspungliga kvalitén på det överförda materialet.

star ratingstar ratingstar ratingstar ratingstar ratingAv Ingemar Lundqvist - 2010-06-12

Relativt lättanvänd, instruktionen kan utvecklas.Klart prisvärd och jag är helt nöjd med produkten

star ratingstar ratingstar ratingstar ratingstar ratingAv micke - 2010-06-08

Produkten gav verkligen plugg and play ett ansikte. plugga in i datorn sen i videon starta program igång enklare kan det inte bli

star ratingstar ratingstar ratingstar ratingstar ratingAv Greger Sandberg - 2010-06-06

Helt ok funktionalitet, prisvärd, lättanvänd.

star ratingstar ratingstar ratingstar ratingstar ratingAv Håkan S - 2010-05-23

Fungerade direkt. Det är man inte bortskämd med.
Lättanvänd.

star ratingstar ratingstar ratingstar ratingstar ratingAv Willis - 2010-05-21

Så ska det fungera! Direkt utan krångel!

star ratingstar ratingstar ratingstar ratingstar ratingAv Björn Johansson - 2010-05-13

Mycket nöjd, Produkten fungerar bra och är lättanvänd.Den blir bra kvalité på filmen, och det följer med ett bra redigeringsprogram.

star ratingstar ratingstar ratingstar ratingstar ratingAv Mats Wedin - 2010-05-10

Bara installerat och testat lätt men det ser mkt bra ut

star ratingstar ratingstar ratingstar ratingstar ratingAv Alex Karagioz - 2010-05-08

Mkt nöjd med leveransen och produkten

star ratingstar ratingstar ratingstar ratingstar ratingAv Lennart Larsen - 2010-05-04

ja det fungerar jätte bra

star ratingstar ratingstar ratingstar ratingstar ratingAv Per Gedda - 2010-05-03

Funkar utmärkt !

star ratingstar ratingstar ratingstar ratingstar ratingAv Juha - 2010-05-02

mycket bra köp,nu har jag vhs-filmerna i datorn

star ratingstar ratingstar ratingstar ratingstar ratingAv christer wallström - 2010-05-01

jätte nöjd med produkten lätt att komma igång och att använda den jag ger den en 4+

star ratingstar ratingstar ratingstar ratingstar ratingAv Tomas Ekholm - 2010-05-01

Bra produkt och lätt att använda.

star ratingstar ratingstar ratingstar ratingstar ratingAv Gunnar Öbrink - 2010-05-01

Mycket bra!!

star ratingstar ratingstar ratingstar ratingstar ratingAv tommy lindahl - 2010-05-01

håller på att prova alla olika sätt,det är kul och intressant

star ratingstar ratingstar ratingstar ratingstar ratingAv Gösta Steneskog - 2010-05-01

Det var den produkt jag väntade mig få. Tog litet tid att få hela processen att fungera för jag missade att först gå in på er site. Er beskrivning där är bättre än de som följer med produkten.

star ratingstar ratingstar ratingstar ratingstar ratingAv Lennart Pettersson - 2010-04-30

Mycket enkel installation och lättanvänd produkt. Nu kan jag spara alla gamla videoinspelningar på DVD-skivor.

star ratingstar ratingstar ratingstar ratingstar ratingAv Ulf JAnder - 2010-04-29

Kanon!

star ratingstar ratingstar ratingstar ratingstar ratingAv Göran Andersson - 2010-04-29

Något långsamt men det kan kanske bero på min dator.

star ratingstar ratingstar ratingstar ratingstar ratingAv Anders Lindkvist - 2010-04-05

Jag kopplade in den så funkade den av sig själv.
Easy är mucket pris värd.
Jag är så nöjd med den så den har redan spelat av ca60 filmer till dvd.

star ratingstar ratingstar ratingstar ratingstar ratingAv GWE - 2010-04-04

Liten och behändig. Förenklar helt klart att lägga över gamla VHS-filmer till DVD och eller till datorn - jag är mycket nöjd.

star ratingstar ratingstar ratingstar ratingstar ratingAv Lars Burman - 2010-04-04

Svårt att ge ett riktigt betyg, då jag precis bara använt den en gång, men den verkar helt OK.
Hittills nöjd.

star ratingstar ratingstar ratingstar ratingstar ratingAv Rune Alfredsson - 2010-04-01

Skulle gärna se att en manual på svenska finns att tillgå, framför allt om hur man redigerar filmerna och för över dom till DVD.

star ratingstar ratingstar ratingstar ratingstar ratingAv Martti - 2010-04-01

Mycket lätt att installera och använda. Det enda lilla minus jag hittat är att man måste alltid kolla att ljudoptionen är vald för inspelande, det är inte automatiskt. Men annars är jag nöjd, klart prisvärd grej.

star ratingstar ratingstar ratingstar ratingstar ratingAv Jan Alriksson - 2010-03-31

En liten behändig apparat för att föra över video till dator. Utmärkt

star ratingstar ratingstar ratingstar ratingstar ratingAv Ulf-Håkan Ivarsson - 2010-03-31

Tyvärr fick jag inte EasyCap att skriva ut filmen på CD trots flera kontakter med Er support.
Tillhörande Engelsk manual var svår och skriven
med liten text. Tillhörande Svenska manual var ej enl. min mening ej komplett.

Svar från oss:
Tråkigt att du är missnöjd.
Vi har dock ännu inte fått svar från dig på vårt senaste supportmail. Vi vill självklart hjälpa dig att lösa detta.

star ratingstar ratingstar ratingstar ratingstar ratingAv Madelen Winqvist - 2010-03-30

Snabb leverans, bra pris

star ratingstar ratingstar ratingstar ratingstar ratingAv Anders Eriksson - 2010-03-30

Jag är nöjd och produkten är lättanvänd

star ratingstar ratingstar ratingstar ratingstar ratingAv Conny Hedengren - 2010-03-28

Jag fick ett måndagsexemplar av produkten så den slutade att fungera efter en stund. Men det var inget problem med att få en ny. Tyvärr var installationsbeskrivningen på engelska, så jag fick ta hjälp av mon son. Annars är jag nöjd med produkten.

star ratingstar ratingstar ratingstar ratingstar ratingAv Ulrika - 2010-03-09

Produkten är förvånansvärt lättanvänd. Bra instruktion på svenska.

star ratingstar ratingstar ratingstar ratingstar ratingAv Karsten - 2010-03-08

Suveränt! Funkar bra och var prisvärt.

star ratingstar ratingstar ratingstar ratingstar ratingAv Jan - 2010-03-03

Jag är mycket nöjd, snabb leverans
och produkten fungerar utmärkt.

star ratingstar ratingstar ratingstar ratingstar ratingAv Ove - 2010-03-01

Leveransen gick bra och det lilla jag provat den så verkar den bra så att jag är nöjd så långt

star ratingstar ratingstar ratingstar ratingstar ratingAv Lena - 2010-02-26

Saknar en manual för själva hanteringen av programet.
Väldigt nöjd. Lättinstalerad. Leveransen över förväntan

star ratingstar ratingstar ratingstar ratingstar ratingAv Thomas - 2010-02-25

Äntligen kan man på enkelt sätt, föra över alla sem/Bröllop/dop filmer från vhs till dvd. Toppen:-)

star ratingstar ratingstar ratingstar ratingstar ratingAv Mikael - 2010-02-25

Snabb leverans direkt hem till brevlådan. Hård och mjukvara fungerar utmärkt, bra med svensk manual också. Tur att scart-adapter följer med, då jag behövde den. Produkten verkligen värd sitt pris, då den räddar mina gamla minnen för framtiden.

star ratingstar ratingstar ratingstar ratingstar ratingAv Erling - 2010-02-25

Leveransen gick fort.
Om produkten var lättanvänd kan jag dock inte svara på i nuläget eftersom jag inte har använt den än.

star ratingstar ratingstar ratingstar ratingstar ratingAv Tore - 2010-02-24

Supersnabb leverans!. Produkten var lätt att förstå,enkel drivrutin som gjorde det snabbt att komma igång!Klart prisvärd & mycket nöjd med köpet, rekomenderas!

star ratingstar ratingstar ratingstar ratingstar ratingAv Mats - 2010-02-22

Hitills helt ok.
Helt nöjd

star ratingstar ratingstar ratingstar ratingstar ratingAv Jan-Olof - 2010-02-21

EasyCAP Video Capture fungerade perfekt att föra över mina videoband till datorn. Leveransen gick som utlovat. Den var lätt att använda. Ett bra köp.

star ratingstar ratingstar ratingstar ratingstar ratingAv Stefan Larsson - 2010-02-17

Jag har samtliga formel 1 lopp på VHS sedan spa 1991 till brasilen 2006 plus en massa VHS band på kidsen när dom var små. Denna produkt kommer att rädda flera hundra av mina VHS band som börjar bli till åren. Jag har även en massa F1 lopp på VHS band från 80 talet. Dessa band vågar jag ej längre titta på, nu får jag dom äntligen på DVD och kan känna mig säker att min samling lnte ruttnar bort :-)

star ratingstar ratingstar ratingstar ratingstar ratingAv Olle Johansson - 2010-02-16

Jag skulle få med en manual på svenska men det fanns inte med i paketet,farför?

Svar från oss:
Länk till den svenska manualen står på baksidan av paketet, det är bara att gå till den adressen och hämta manualen där i PDF-format. Vi skickar alltså inte med den i pappersversion. Har du tappat bort lappen med adressen kan du kontakta oss så skickar vi en länk till dig.

star ratingstar ratingstar ratingstar ratingstar ratingAv Christer - 2010-02-11

Lätt att beställa.
Snabb leverans.
Fungerar klockrent. Avsaknad av svenska instruktioner till mjukvaran kan vara ett bekymmer för andra, inte för mig.

 
Stäng